Διαχείριση τουριστικών καταλυμάτων στην Κρήτη

Θέλετε να κάνετε τo τουριστικό ακίνητο σας κερδοφόρο;

Φέρνουμε στο κατάλυμα σας τις κρατήσεις που του αξίζει! Μαζί σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε την καλύτερη διαχείριση και προώθηση του καταλύματος σας .

Εταιρεία διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων Oreo Group. Ο έμπιστος συνεργάτης σας .

Γιατί να επιλέξετε το Oreo Group;

Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας, έχουμε εξασφαλίσει για τους συνεργάτες μας μια σταθερή ανοδική τάση σε επισκέψεις, κρατήσεις και κέρδη. Κάθε χρόνο είμαστε υπεύθυνοι για τη διαμονή περισσότερων από 15.000 επισκεπτών και με παραπάνω από 240 ακίνητα όλων των τύπων προς ενοικίαση.

Η εταιρεία μας “Oreo group” δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο από το 2001, έχοντας ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων: ως ταξιδιωτικός πράκτορας με εξειδίκευση στον εισερχόμενο τουρισμό (Oreo Travel), στη διαχείριση ξενοδοχείων (Oreo Hotels), στη διαχείριση τουριστικών καταλυμάτων και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε τουριστικές επιχειρήσεις .

Ανακαλύψτε τα οφέλη της επιλογής σας να συνεργαστείτε μαζί μας.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για να μεγιστοποιήσετε το εισόδημά σας και να απλοποιήσετε τη ζωή σας:

Ξεκλειδώστε πλήρως τις δυνατότητες του ακινήτου σας με τις υπηρεσίες διαχείρισης που προσφέρουμε

Στην εταιρεία μας , προχωράμε πέρα από την απλή διαχείριση ενός καταλύματος διακοπών.
Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία 360° τόσο για τους ιδιοκτήτες των ακινήτων όσο και για τους  πελάτες μας . Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Οreo Travel

O κεντρικός μας ιστότοπος είναι αφιερωμένος στην προώθηση όλων των ενοικιαζόμενων ακινήτων που διαχειριζόμαστε.

Οreo Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες

προσαρμοσμένες στους τελικούς χρήστες για να βελτιώσουν την εμπειρία των διακοπών τους, διασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν απρόσκοπτα τις  διακοπές τους χωρίς καμία ανησυχία.

Εμπειρίες στην Κρήτη

Προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο εκδρομών, δραστηριοτήτων, περιηγήσεων και κρουαζιέρων, επιτρέποντας στους επισκέπτες μας  να ανακαλύψουν τις ομορφιές που έχει να προσφέρει η Κρήτη.

Συνδέουμε το ακίνητο σας στην Κρήτη με τις καλύτερες πλατφόρμες

Διαχείριση και σύνδεση του ακινήτου σας στην Κρήτη με τις γνωστότερες και μεγαλύτερες πλατφόρμες ενοικίασης διακοπών. Κάνουμε τα ακίνητά σας να αποκτήσουν την μεγαλύτερη δυνατή προβολή στην Κρήτη και να πέτυχουν τη μέγιστη δυνατή πληρότητα.

Πώς να νοικιάσω το κατάλυμα μου στην Κρήτη

Αναλαμβάνουμε την προώθηση και διαχείριση του καταλύματός σας και εσείς απολαμβάνετε τα κέρδη. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε την πληρότητα, να αυξήσουμε τα έσοδά σας και να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες.

1

Επικοινωνήστε μαζί μας και η έμπειρη ομάδα μας θα τα φροντίσει όλα για εσάς .

2

Αποκτήστε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα συνεργασίας προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

3

Η καταχώρισή σας έχει δημοσιευτεί. Χαλαρώστε και παρακολουθήστε την αύξηση του εισοδήματος σας να συμβαίνει.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ο ιδιοκτήτης, εάν το επιθυμεί, μπορεί να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό του διαδικτυακά από οποιαδήποτε συσκευή και μπορεί να δει κρατήσεις , τιμές ,να μπλοκάρει ημερομηνίες για προσωπική του χρήση…

Κάνουμε τη δουλειά μας ξεκάθαρη στον ιδιοκτήτη.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι τουλάχιστον ένα έτος και ανανεώνουμε εάν και τα δύο μέρη μείνουν ικανοποιημένα από τη συνεργασία.

Καλωσορίζουμε μια μεγάλη γκάμα τύπων ιδιοκτησίας, όπως βίλες, σπίτια, διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες και καταλύματα ειδικών μορφών τουρισμού. 

Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν το ακίνητό σας ταιριάζει, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε . Με χαρά θα συζητήσουμε την περίπτωση του ακίνητου σας και θα αξιολογήσουμε την καταλληλόλητά του.

Οι τιμές ενοικίασης βασίζονται σε διάφορους παράγοντες, όπως η τοποθεσία, το μέγεθος του ακινήτου, οι ανέσεις και η ζήτηση της αγοράς.

Η ομάδα μας θα υπολογίσει και  προτείνει μια ανταγωνιστική τιμή που προσελκύει τους επισκέπτες μεγιστοποιώντας τα κέρδη σας. Χρησιμοποιούμε εξελιγμένα  συστήματα για δυναμική τιμολόγηση και άντληση κατάλληλων δεδομένων.

Απολύτως. Έχετε τον πλήρη έλεγχο της διαθεσιμότητας του ακινήτου σας. Μπορείτε να ορίσετε συγκεκριμένες ημερομηνίες κατά τις οποίες το ακίνητό σας είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση και να αποκλείσετε τις ημερομηνίες προσωπικής χρήσης όποτε σας βολεύει.